Vragen? Mail naar info@tbaircos.nl

Airco installatie of onderhoud in Budel

Op zoek naar een aircospecialist in Budel? Om zeker te zijn dat de meest geschikte airco geïnstalleerd wordt op de meest optimale plek, is advies van een ervaren professional noodzakelijk. TBAirco’s is dé specialist voor airconditioning in regio Budel. Een ervaren expert die verschillende soorten airco’s op voorraad heeft, staat voor topkwaliteit en uitmuntende service.

De moderne airco’s zijn slim en energiezuinig in gebruik. De meer geavanceerde toestellen ventileren zelfs de ruimte, verlagen de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Goed advies is dus een vereiste bij de aanschaf van een airco. Verder zorgt goed onderhoud voor een lange levensduur en veel woon/werkgenot. Een jaarlijkse controle via het service- en onderhoudscontract van TBAirco’s voorkomt problemen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het geven van een richtprijs. Indien nodig of gewenst maken we een afspraak om op locatie te komen kijken.

VOORDELEN

TB AIRCO’S heeft alle kennis en capaciteit in huis om het meest geschikte toestel te installeren. Wij geven advies op maat en zorgen dat de airco aan alle verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft.

snel en vakkundig

Iedere opdrachtgever verdient dezelfde service en aandacht. Ook wij houden van tempo. Daarom garanderen we een snelle, gedegen en goed afgewerkte montage.

Eigen voorraad

Omdat wij uit eigen voorraad leveren, realiseren we iedere opdracht op zeer korte termijn. Ook in de drukste periode van het jaar hanteren we korte wachtlijsten.

probleemloos opschalen

Voor grote projecten in Nederland of de Belgische en Duitse grensstreek kunnen we vrijwel meteen opschalen en werken we samen met een vaste partner voor elektra.

Zorgeloos onderhoud

Wij trekken aan de bel wanneer het tijd is om de airconditioning na te kijken, de batterijen te reinigen en de filters te vervangen. Zo blijven de energiekosten laag.

Wil jij er ook lekker warm bij zitten deze winter?

Vul dan via onderstaande knop het offerte aanvraag formulier in en we nemen snel contact met je op.

Offerte aanvragen