Vragen? Mail naar info@tbaircos.nl

In professionele handen

Bij het kiezen van de juiste airco draait alles om de functies. Op de slaapkamer of de thuiswerkplek gaat waarschijnlijk de voorkeur uit naar een fluisterstil apparaat, in de woonkamer speelt esthetiek eveneens een belangrijke rol en voor een hele verdieping is vooral voldoende capaciteit nodig.

In een groot kantoor of in een bedrijfshal is het verstandig om te werken met een dag- en nachtstand. Uiteraard worden dan de geluidsproductie, het energieverbruik en beschikbare budget tevens zwaarwegende factoren.

Om zeker te zijn dat de meest geschikte airco geïnstalleerd wordt op de meest optimale plek, is advies van een ervaren professional noodzakelijk.

 

Aanvraagformulier

Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het geven van een richtprijs. Indien nodig of gewenst maken we een afspraak om op locatie te komen kijken. Aarzel niet om contact op te nemen als er vragen zijn. Ook als het lastig is om het aanvraagformulier zelf in te vullen, begeleiden we dit graag telefonisch. Samen vinden we de meest geschikte airconditioning!