Vragen? Mail naar info@tbaircos.nl

Een prettig binnenklimaat!

Hoewel een airco meestal wordt gekocht om ’s zomers de ruimte te koelen, kan deze een ruimte ook verwarmen. De meer geavanceerde toestellen ventileren zelfs de ruimte, verlagen de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht (een aanrader bij bepaalde allergieën).

De moderne apparaten zijn slim en energiezuinig in gebruik. Met een strategisch geplaatste airco kan vaak een hele verdieping bereikt worden.

Kortom, een goede airconditioning realiseert het gewenste binnenklimaat, wat een leef/werkomgeving comfortabel maakt. Gebruikers voelen zich veel prettiger in een ruimte met schone, frisse en gezonde lucht. Het bevordert de creativiteit, de productiviteit, de leefbaarheid en draagt dus bij aan het woon/werkgeluk.

Topmerken

TB AIRCO’S werkt uitsluitend met topmerken met een goede prijs/kwaliteitverhouding, een geschikt geluidsniveau, uitstekende klantbeoordelingen en die duurzaam zijn in gebruik en levensduur.

LG

LG staat wereldwijd bekend om de harmonieuze integratie van innova- tieve technologieën in stijlvolle desig- ns: topkwaliteit voor een prima prijs.

Maxicool

Maxicool is al jarenlang gespeciali- seerd in betaalbare en betrouwbare airconditioners van hoge kwaliteit, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Tosot

TOSOT geniet internationaal een uitstekende reputatie als toonaan- gevend leverancier van airconditio- ningoplossingen tegen sterk con- currerende prijzen.

AIRCOSYSTEMEN

Door de opmars van energiezuinige airco’s, die een ruimte eveneens kunnen verwarmen, wordt het aantrekkelijker (en milieuvriendelijker) om een airco als verwarming te gebruiken. Vooral in het voor- en najaar.

(multi)split unit

Een eenvoudig te monteren en vrij stil systeem met 1 buitenunit (het motorblok) en 1 of meerdere binnenunit(s) die met elkaar verbonden zijn. Iedere unit kan afzonderlijk koelen of verwarmen.

Cassette-airco

Een ideale optie voor woningen, winkels, kantoren en praktijkruimten met verlaagde- of systeemplafonds. Het geïntegreerde rooster zorgt aan 4 zijden voor een gelijkmatige luchtverdeling.

Kanaalairco

Een vrijwel onzichtbaar systeem waarbij het luchtkanaal wordt weggewerkt in een verlaagd plafond of dubbele wand. Alleen de luchtroosters zijn zichtbaar en het systeem werkt nagenoeg geruisloos.