Vragen? Mail naar info@tbaircos.nl

Over ons

Tom Boeters (1978), oorspronkelijk uit Den Haag, verhuist op twaalfjarige leeftijd met zijn familie naar Weert, waar hij een technische opleiding volgt en als jonge knaap gaat werken in de bouw. Hier doet hij veel werkervaring op, vooral in de metaalbouw en in het plaatsen van technische installaties. Verder helpt hij een vriend, die zzp’er is, regelmatig met het plaatsen van kozijnen.

Na een aantal jaren verlangt hij naar iets anders, iets nieuws. Hij wil graag een carrièreswitch maken en het zelfstandig ondernemerschap lonkt behoorlijk. Tom heeft – dankzij zijn enthousiasme, lef en no-nonsense aanpak – dan al een aardig netwerk opgebouwd.
Wanneer hij voor twee jongens bemiddelt in een stageplaats bij een regionaal aircobedrijf, laten deze helaas verstek gaan. Om gezichtsverlies te voorkomen, geeft Tom zelf acte de presence. De klus bevalt hem beter dan gedacht, dus begint hij zich in de sector te verdiepen.

Groeiende markt

Het gaat om een groeiende markt, met veel vernieuwende trends en innovatieve technologie (lees: veel afwisseling en uitdaging). Zaken die de geboren ondernemer wel liggen. Hij hoeft dan ook niet lang na te denken om als zelfstandige aan de slag te gaan. Hij investeert flink in voorraad en in mensen. Iedere dag is anders – iedere locatie nieuw, met nieuwe mensen en nieuwe wensen. “Het is een enerverende business die zich razendsnel ontwikkelt”, aldus Tom Boeters. “Je moet scherp zijn om alles bij te houden. En je moet kwaliteit en service bieden om in het spel blijven. Het geeft ons echt een kick wanneer we binnen vier à vijf dagen twintig airco’s op het dak van een bedrijfspand plaatsen. Recent hebben we in een groot distributiecentrum ook in no time tientallen airco’s opgehangen. Zo tof!”

Omdat uit eigen voorraad geleverd kan worden, vormen grote klussen geen probleem. Extra mankracht wordt ingezet vanuit een vaste flexibele schil, dus de uitvoering ligt altijd in de betrouwbare handen van een professioneel team dat goed op elkaar is ingespeeld. Maar iedere particuliere opdracht verdient dezelfde service en aandacht. Alle klussen, groot en klein, zowel in binnenland als buitenland, worden snel en vakkundig geklaard!